HomeGuestbookForum print this page
Cursussen
Lesgeld
Lesdetails
Lesverslag
Home | Cursussen | Cursussen

Cursussen

Dit is een op maat gemaakte Thaise kookles die afgestemd is op de behoeften van elke student of groep. Het is een flexibele Thaise kookles met betrekking tot cursustijden, recepten en aantal studenten. Als je al eens Thaise recepten hebt geproefd (in Thailand of een Thais restaurant) en die wil je zelf leren om te koken, dan kan dat. Als je geen idee hebt van welke Thaise gerechten je wilt koken, dan kan ik een lijst voor je samenstellen.

Het idee is dat ik naar jouw huis kom en daar de Thaise kookles geef. Elke les duurt ongeveer 2-3 uur (exclusief reistijd!). Hoe vaak de Thaise kookles cursus wordt gegeven ligt aan jezelf. Het cursusgeld wordt opgesteld uit de prijs per student + een 40% retour treinkaartje van Amersfoort naar het treinstation bij jou in de buurt. Daarnaast zijn de kosten voor de ingredi├źnten ook voor jou. Maar dat is zeker de moeite waard.

Alles is mogelijk. Indien je geïnteresseerd bent in een Thaise kookles, stuur me dan een email op info@thaisekookles.nl en dan kunnen we afspreken wat je precies verwacht en wilt.