HomeGuestbookForum print this page
Home | Recepten | Rundvlees recepten | Yum Nua

Yum Nua
Ingrediƫnten:

300 g. Biefstuk, gegrild of gebakken, daarna trancheren
1/4 Kleine komkommer, dun gesneden
1 Rode ui, snipperen
1 Citroengras, fijngesneden
1 Bos Munt bladeren
2 Tomaten, partjes (optioneel)
3 tenen Knoflook, gesneden
3 eetlpl. Vissaus
3 eetlpl. Limoensap
1.5 eetlpl. Suiker
2+ Kleine rode of groene pepers, gesneden (inclusief zaadjes)

Bereiding:

  • Bereid de sladressing voor in een kom; knoflook, pepers, vissaus, limoensap, suiker.
    Proeven en aanpassen naar eigen smaak.
  • Voeg toe aan de kom; vlees, rode ui, komkommer, (tomaten), muntbladeren en citroengras en geheel goed mixen.
  • Opnieuw proeven nadat het sap ingetrokken is en smaak aanpassen naar wens.
  • Opsieren met muntbladeren en serveren.